Om Maiden

•••

Maiden Life & General
Om Maiden

På Maiden lägger vi fokus på att utveckla och tillhandahålla försäkringar som både du och dina kunder kan förstå. Vår europeiska bas gör att vi kan skapa och forma försäkringar som är lokalt anpassade och med Sverige som domicil har vi möjlighet att leverera försäkringslösningar i samtliga EEA-länder. Detta gör oss till ett idealiskt val oavsett var er affär är baserad. 

Vi är en del av Maiden Group som är noterat på NASDAQ. 

Our Values
Våra värderingar
Vi värdesätter ärlighet och öppenhet, därför är det viktigt för oss att bara erbjuda produkter vi själva skulle köpa. För oss handlar det om att erbjuda ett bra och skäligt försäkringsskydd, lättlästa villkor med fåtal undantag och utan dold finstilt text. 

Our People
Vårt team
Vi ger er personlig service i kombination med en samarbetsinriktad inställning som säkerställer att ni får ut mesta möjliga av vår expertis. Förutom en kontoansvarig för ert projekt, får ni även tillgång till en bredare grupp av försäkringsspecialister. Dessutom strävar vi efter att alltid ge er konsekvent och enhetlig service, oavsett var ni befinner dig. 
Our Focus
Vårt fokus

Våra leveranstider skiljer sig jämfört med vad våra konkurrenter erbjuder och vi kan även stoltsera med att vara en av de mest flexibla försäkringsgivarna på marknaden. Våra processer tar nämligen bara några veckor, vilket är en enorm fördel både eftersom tiden från idé till lansering kan gå snabbt.

 

På Maiden har vi möjlighet att erbjuda en komplett försäkringslösning som är skräddarsydd efter ert företags specifika önskemål. Anledningen är att vår flexibla strategi och nytänkande ger oss möjlighet att anpassa befintliga försäkringar så att de uppfyller era behov. Om ni är osäkra på vad ni är ute efter ger vi naturligtvis er råd om hur produkten kan utformas för att passa era kunders specifika behov. 


Slutligen är vårt mål att ni får den produkt och den service som ni behöver, för att kunna tillhandahålla kostnadseffektiva och meningsfulla försäkringar åt era kunder.