Dataskyddspolicy Webbplatsen

•••
Denna webbplats drivs av Maiden Life Försäkrings AB och Maiden General Försäkrings AB (”Vi”). Vi är registrerade i Sverige med svenska Bolagsverket under nummer 516406-0468 och 516406-1003 och har vårt säte på Klarabergsviadukten 70, Box 70396, 107 24 Stockholm, Sverige.  Vi auktoriseras och regleras av Finansinspektionen.

Vi är registrerade hos Datainspektionen och uppfyller alla gällande lagar om dataskydd.

Vi anser att de uppgifter du tillhandahåller ska skyddas. Vi följer strikta säkerhetsrutiner för hur din personliga information lagras och används. Genom att använda vår webbplats samtycker du till att vara bunden av dessa villkor.

Denna policy beskriver hur vi samlar in, använder och tar hand om den information du ger oss när du besöker vår webbplats.

Vår webbplats kan innehålla länkar till webbplatser som tillhör tredje part. Vi har inte någon kontroll över dessa webbplatser, därför bör du läsa deras sekretesspolicyer om du bestämmer dig för att följa en av dessa länkar.
Dina personuppgifter
Personuppgifter betyder information som avser en viss person. Det är till exempel ditt namn, ditt telefonnummer, din postadress och din e-postadress.
 
Omfattningen av datainsamling, bearbetning och användning     
Du behöver inte lämna några personuppgifter om du bara besöker vår webbplats.

Vi kommer inte heller att samla in, bearbeta eller använda dina personuppgifter om du inte har gett oss ditt uttryckliga tillstånd att göra detta.

Länder utanför Europeiska unionen kan ha en lägre skyddsnivå för personuppgifter än vad som krävs enligt den europeiska lagstiftningen om dataskydd. Om vi behöver överföra dina data utanför EU kommer vi att vidta åtgärder för att se till att dina personuppgifter hanteras i enlighet med svensk lag.

För försäkringstagare eller försäkrade kunder (till skillnad från de som bara besöker vår webbplats) kommer uppgifter att bearbetas i enlighet med vår policy för datasekretess som uppdateras då och då.
 
Information som vi kan lagra:
  • Information som du tillhandahåller när du bland annat:
    • deltar i tävlingar, lottdragningar eller kampanjer som vi organiserar
    • anmäler dig till marknadsföringsutskick/nyhetsbrev via bland annat e-post och SMS
  • Information som du tillhandahåller när du registrerar dig på webbplatsen, prenumererar på någon av våra tjänster eller begär ytterligare tjänster
  • Om du kontaktar oss av någon anledning, då kan vi lagra uppgifter om korrespondensen
  • Vi kan be dig att fylla i enkäter som vi använder för forskningsändamål, men du behöver inte svara på dem
  • Vi samlar in information med hjälp av cookies som lagras på din enhet. Se vår policy om cookies för mer information om cookies och hur du hanterar dem
  • Din IP-adress
  • Uppgifter om ditt besök på webbplatsen, inklusive, men inte begränsat till, trafikdata, platsdata och andra kommunikationsdata och resurser, annonser och länkade webbplatser som du går till
  • Information från andra företag som har fått ditt tillstånd att dela information om dig.
     
Kontaktformulär
Du kan kontakta oss direkt via kontaktformuläret som finns på webbplatsen. Vi samlar in, bearbetar och använder information som du tillhandahåller via sådana formulär enbart för att behandla din förfrågan.
 
Nyhetsbrev
Om du prenumererar på vårt nyhetsbrev, använder vi endast dina uppgifter för att skicka dig nyhetsbrevet. Dina data raderas när du säger upp prenumerationen på nyhetsbrevet. Du kan när som helst avsluta prenumerationen via länken i nyhetsbrevet.
 
Dataskydd
Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda vår webbplats och våra IT-system mot förlust, förstörelse, obehörig åtkomst, ändring eller spridning av data av obehöriga personer.
 
Rätten till information och korrigering, blockering och radering av data
Du har rätt till information om de data som lagras om dig som person utan kostnad och, om tillämpligt, har rätt att korrigera, blockera eller radera uppgifterna.
Du kan när som helst återkalla det tillstånd som du beviljat för insamling, bearbetning och användning av data.
Om du har några frågor eller funderingar om vår användning av dina personuppgifter eller om du vill återkalla ditt tillstånd kan du skriva till: Data Protection Officer, Maiden Life & General, c/o Albion House, The Valley Centre, Gordon Road, High Wycombe, Buckinghamshire, HP13 6EQ, England.
 
Ändringar
Vi förbehåller oss rätten att uppdatera denna sekretesspolicy då och då. Uppdateringar av sekretesspolicyn publiceras på denna webbplats. Ändringar av sekretesspolicyn gäller från och med publiceringsdatumet på vår webbplats. Därför rekommenderar vi att du besöker policysidan regelbundet så att du håller dig informerad om eventuella uppdateringar och förändringar.

Senast uppdaterad 22.05.17